​Meld u aan voor de ketentestomgeving

Met de ketentestomgeving (KTO) kunt u het versturen, ontvangen en verwerken van iWmo- en iJw-berichten t.b.v. release XML 2.1 testen. Deze omgeving wordt hiervoor door VNG / KING ter beschikking gesteld in de periode van 1 mei tot eind juni 2017. De ketentestomgeving is beschikbaar voor gemeenten, zorgaanbieders en de door gemeenten en zorgaanbieders gemandateerde softwareleveranciers.

Nieuwe gebruikersbeheerder?

Als er meerdere gebruikersbeheerders wilt aanmelden, dient u voor elke gebruikersbeheerder apart een formulier worden ingevuld en ondertekend. Vul dan het 'Aanmeldformulier gebruikersbeheerder GGk' in en stuur deze op naar het Inlichtingenbureau.

Hoe aan te sluiten?

Op aanvraag kunnen ('zelfbouwende') gemeenten en softwareleveranciers van gemeenten toegang krijgen tot de KTO omgeving.

Zie hiervoor >> Instructie aansluiten KTO 2017.pdf

Informatie en formulieren

• Voor uitgebreide informatie over en de voorwaarden voor het gebruik van de ketentestomgeving, verwijzen we naar i-sociaaldomein.nl
• Klik hier voor het aanmeldformulier gebruikersbeheerder.
• Klik hier voor de handleiding CPA

Heeft u vragen? Neem contact op met onze Servicedesk via 0800 - 222 11 22 of via servicedesk@inlichtingenburau.nl. Wij helpen u graag verder.